"Intervallträning"?

Även idag var det strålande väder och temperaturen lång runt 0:an. Under dagens träningspass fick vi sällskap av Stina & Loppan.
Planen var att vi skulle köra till rakbanan för att köra lite "intervaller" för första gången idag. Man kan väl inte riktigt kalla det intervaller, för så fort ska det inte gå än så länge. Tanken var att hon skulle gå 2-4 intervaller i ca 2.20-2.30 tempo. Men då rakbanan var nysladdad så vågade vi inte köra där.
Även idag var det strålande väder och temperaturen lång runt 0:an. Under dagens träningspass fick vi sällskap av Stina & Loppan.
Planen var att vi skulle köra till rakbanan för att köra lite "intervaller" för första gången idag. Man kan väl inte riktigt kalla det intervaller, för så fort ska det inte gå än så länge. Tanken var att hon skulle gå 2-4 intervaller i ca 2.20-2.30 tempo. Men då rakbanan var nysladdad så vågade vi inte köra där. Så efter uppvärmingen läng vägen körde vi ut på slingan och ökade där det gick. Trots att banan slingrade sig så sprang hon (enligt Runkeeper) runt 2.20-2.40 hela varvet. På raksträckan sprang hon tom så fort som 2.00! Hon ville absolut inte att Loppan skulle springa om, för det stänkte så mycket grus då. Dam som hon trots allt är :P
Så vi gör ett nytt försök snart igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0