Nu är vi igång!

I dag kom vi som sagt igång igen med träningen. Jag körde entur med rockarden på ca 8 km i lugnt joggingtempo. Hon skötte sig bra och var riktigt lugn. Och vilken lycka, ALLA skor satt kvar!
På väg ut...
Nyfiken tjej...
Och svansen blir allt ljusare.

Nytt pannband & tjockis-pålle!

Lillan har nu ÄNTLIGEN fått sitt fina pannband. Ett rosa som det står Harryettie på i silver! Hon vart såå fin i det!
















NU så!

Nu har Lillan äntligen fått på sig nya dojor, flärpskor så hon slipper tappa dem hela tiden, hon är ohalt & jag är hyfsat bra i handen. Så imorgon kör vi igång med träningen igen. Hon har nu dessutom fått ett par nya mjuka boots att ha på sig i hagen, en extra hjälp att behålla skorna.

Eftersom hon har fått lite smällar i hagen och ser lite ful ut på benen har jag testat lägga på vällörtsblad i arnikaolja för att se om det kanske blir snyggare, men hon ser lite rolig ut i hagen nu! :P




Man blir hungrig av att gå till & från hagen...


Bus i hagen!

Lite lätt busiga hästar i hagen!

Stiltje?

Ja... Det är inte mycket som händer nu, all otur drabbade oss båda på en gång. När Lillan nu äntligen fick på sig nya dojor, gjorde jag ju illa handen. Så i torsdags var jag på akuten, bara för att konstatera att det var en fraktur på tredje metacarpus benet, dvs långfingrets del i mellanhanden hade gått av. Lagom kul, så nu är det gips som gäller i 3-4 veckor :( på det har Lillan lekt ligist i nya stora hagen & förmodligen dundrat in i en sten = svullet vänsterben & hälta.
Det passar väl bra att vi är trasiga samtidigt, men det är så taskig timing! Inte mycket att göra åt. Jag ska iaf tillbaka till sjukan i slutet av veckan för ny röntgen & hoppas på att kunna få en plastskena lr liknande istället då gipset är grymt klumpigt!

Men när vi båda är på bättringsvägen tar vi nya tag & kör igen!

Jo, Inspiria kom till oss i fredags för att gå här på bete. Det blev ett mkt kärt återseende!

 

 


RSS 2.0